dc.contributor.author | Metaxopoulos, J | en |
dc.contributor.author | Stavropoulos, S | en |
dc.contributor.author | Kakouri, A | en |
dc.contributor.author | Samelis, J | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:43:13Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:43:13Z | |
dc.date.issued | 1996 | en |
dc.identifier.issn | 11201770 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1100 | |
dc.relation.uri | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0030543650&partnerID=40&md5=58c8b385e7e607392b0a41a377298de2 | en |
dc.subject | Candida | en |
dc.subject | Debaryomyces | en |
dc.subject | Dry salami | en |
dc.subject | Fermentation | en |
dc.subject | Taxonomy | en |
dc.title | Yeasts isolated from traditional Greek dry salami | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.publicationDate | 1996 | en |
heal.abstract | [No abstract available] | en |
heal.journalName | Italian Journal of Food Science | en |
dc.identifier.issue | 1 | en |
dc.identifier.volume | 8 | en |
dc.identifier.spage | 25 | en |
dc.identifier.epage | 32 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |