HEAL DSpace

Greek Food Manufacturing Exporters

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Chryssochoidis, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:06Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:06Z
dc.date.issued 1996 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1300/J047v08n02_02 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1020
dc.subject Competitive Advantage en
dc.subject Food Industry en
dc.subject Manufacturing Industry en
dc.subject Qualitative Methodology en
dc.title Greek Food Manufacturing Exporters en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1300/J047v08n02_02 en
heal.publicationDate 1996 en
heal.abstract This study draws its conceptual roots from the export marketing literature. The research questions investigated here concern the charactcristics of strategic action of major Greek exporters of manufactured food with respect to key competitive dimensions in the food industry environment, how these characteristics relate to each other and what their effect is upon export "success." The exports of the four en
heal.journalName Journal of International Food & Agribusiness Marketing en
dc.identifier.doi 10.1300/J047v08n02_02 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές